Les Lanciers Sæbgaardskolen


Alle starter kl. 19.30

Kom og lær at danse den gamle selskabsdans eller kom og få den genopfrisket. Der danses tre gange, den 29. marts, 5. og 8. april. kl. 19.30 på Sæbygårdskolen. Dansen vil blive gennemgået helt fra grunden af, så alle kan være med. Selvom man måske aldrig før har taget et dansetrin, vil man kunne finde glæde ved at opleve, at man 3. gang kan følge med og danse en selskabsdans i sammenhæng. Det er festligt og fornøjeligt, man bliver i godt humør af at danse.

Det er påvist at dans kan hjælpe mod smerter i ryg, nakke og stress. Musklerne i ryggen bliver trænet og du får en flot holdning, når du danser det regelmæssigt. Dans bringer folk sammen og det gode humør smitter når man danser. Man forbrænder mange kalorier ved at danse og samtidig opleves det som sjovt. Balancen og koordinationen forbedres meget ved at danse.

Alle er meget velkommen til at være med, mød op på Sæbygårdskolen den 29. marts, instruktør er Vita Ugilt.

Har du ingen dansepartner, eller ønsker du flere oplysninger, så ring til instruktøren 9846 2533. Lanciers er en gammel dans, der kom til Danmark omkring 1860, den har overlevet og danses stadig især med unge mennesker til gallafest, modsat mange andre modedanse.

Vi danser 3 gange 29. marts, 5. og 8. april.

Pris: 75,- kr. for 3 gange. Betales senest den 29. marts 2016 gerne via netbank:

Reg.nr. 9012 og Kontonr. 1291206936 - husk at skrive navn på.

 
Sæby Folkedanserforening | post@saebyfolkedans.dk | Kontakt webmaster